Wetsuit huren

Via onze sponsor AthleteSportsWorld is het mogelijk een wetsuit te huren. Met name voor de 1/4e triathlon raden we aan om een wetsuit te dragen als het water nog aan de koude kant is of als je verwacht lang over het zwemonderdeel te doen.

Huur een wetsuit
Vanwege beperkte beschikbaarheid kun je tot 2 weken voor de triathlon een wetsuit reserveren. Als je laat bent kan het zijn dat je maat niet meer beschikbaar is.

  1. Klik hier voor het huren van een zwemwetsuit op de site van AthleteSportsWorld.
  2. Selecteer een dames of herenmodel en je maat.
  3. Geef in de winkelwagen bij opmerkingen aan dat het gaat om Triathlon Delft.
  4. Op de wedstrijddag kun je de wetsuit ophalen bij de stand van Athlete Sports World. Na je race lever je de wetsuit hier ook weer in.

Vanuit onze sponsor krijg je ook nog een 5% korting op het reserveren van een wetsuit met code TRIDELFT. Het kost hierdoor slechts €36 in plaats van €40. Als je de wetsuit langer wilt huren is dat ook mogelijk, dan wordt deze thuisgestuurd. In het systeem moet je een minimale huurperiode van 4 dagen aangeven, ook als je de wetsuit slechts 1 dag gebruikt, dit in verband met de huurkosten.

De kortingscode TRIDELFT geldt ook op de rest van het assortiment.

Wil je naast een wetsuit huren nog een ander product bestellen met de kortingscode? Maak dan een aparte bestelling aan. Je krijgt dan je bestelling nog voor de Triathlon Delft opgestuurd.