In de organisatie van de Triathlon Delftse Hout zitten vrijwilligers van UNICEF. Het doel is dan ook om geld op te halen voor UNICEF en jij kan daarbij helpen! Als triathlon deelnemer kan je je door familie/vrienden/buren/kennissen/etc. laten sponsoren voor UNICEF. Maak je eigen actiepagina aan en combineer je sportieve prestatie met het helpen van kwetsbare kinderen.

Hoe start je je eigen actie?
Door een eigen actiepagina aan te maken kan je makkelijk mensen je laten sponsoren! Dit kan eenvoudig via de volgende link: https://helpmee.unicef.nl/delftsehout2020 . Geef je pagina een naam, vertel waarom je geld wil ophalen, kies een doelbedrag en je kan starten met het inzamelen van geld!
Met deze actiepagina kan je ook sparen voor een UNICEF-hardloopset. Zo krijg je nog meer aandacht voor je actie!

Doe je mee aan de Unicef Kidsrace?
Maak een actiepagina aan, probeer zoveel mogelijk geld op te halen en wie weet maak jij wel kans op een geweldige prijs! De fanatiekeling die het meeste geld ophaalt krijgt een leuke prijs!
Maak je eigen actie aan: https://helpmee.unicef.nl/delftsehout2020

Waar gaat het opgehaalde geld heen?
Dit jaar wordt er geld ingezameld voor het Unicef Project: Maman Lumières. In Burundi is het aantal kinderen met chronische ondervoeding één van de hoogste in de wereld. Er moet direct actie worden ondernomen om deze situatie te verbeteren. Unicef heeft een project opgezet waarbij voorbeeldmoeders (Manans Lumières) worden ingezet om ondervoeding tegen te gaan. Mamans Lumières hebben meer kennis over gezonde voeding, waardoor ze hun kinderen goed kunnen voeden. Unicef zorgt ervoor dat de kennis over voeding van Mamans Lumières wordt vergroot en leert hen deze kennis te delen met andere moeders. Zo organiseren ze bijvoorbeeld kookworkshops over voedzame maaltijden die met streekproducten bereid kunnen worden. Op deze manier leren moeders hoe ze ondervoeding bij hun kinderen kunnen tegengaan.