Op deze pagina kun je informatie over het parcours vinden voor de editie van 2024. Mocht er op het laatste moment iets wijzigen, zal dat in de deelnemersbriefing gedeeld worden.

De start en finish bevinden zich op het eiland bij Plané. Het Parc Fermé bevindt zich op het grasveld naast het strand. Houd rekening met deze afstand op de dag van de wedstrijd en kom op tijd!

1/4 afstand

Trek je niks aan van de icoontjes en afstanden die weergegeven worden op Komoot…. We beginnen gewoon met 1km zwemmen, daarna 2 ronden van ruim 21km fietsen om te eindigen met 4 rondjes van 2,5km hardlopen door de Delftse Hout.

In onderstaande collectie vind je alle details van de routes.

1/8e afstand

Het parcours van de 1/8e afstand is grotendeels gelijk aan dat van de 1/4. We maken alleen een iets kleinere lus door de Grote Plas waarmee we uitkomen op de gewenste 500m zwemmen. Vervolgens wordt er één ronde van ruim 21km gefietst om te eindigen met 2 rondes van in totaal 5km hardlopen.

1/16e afstand

De 1/16e afstand start net als alle andere afstanden vanaf het surfeiland Plané in de Delftse Hout. Er wordt 250m gezwommen naar de wisselzone bij het strand. Daarna volgen 2 rondes fietsen over de Noordeindsweg, het Virulypad, voor de Dobbeplas langs en terug via het Hazepad. Lopen is één ronde van 2,5km weer terug naar de finish blij Plané.

Kids afstand

Ook voor de jeugd is er een volledig triathlon parcours gebouwd! In tegenstelling tot de overige afstanden wisselt de jeugd bij de start en finish op het surfeiland bij Plané. Wel zo gezellig, want we hebbben dan nog alle deelnemers van de overige afstanden die alvast in de sfeer kunnen komen voor hun eigen race door de kids aan te moedigen en een warm hart onder de riem te steken.

De jeugd zwemt vanaf de reguliere start ongeveer 100m langs de kade van het surfeiland. Het fietsen is één ronde van 5km over het Virulypad en Hazepad terug naar de wisselzone. Lopen is 1km onder de bomen in de schaduw van de Delftse Hout.