Alle informatie hieronder is gebaseerd op de Triathlon Delftse Hout 2020 en is een indicatie van het parcours in 2022.

Zwemmen

Er wordt gezwommen in de Grote Plas in Delftse Hout.

Het zwemparcours start vanaf de hoek van het eiland bij Plané. De zwemmers vervolgen vanaf daar het parcours naar een boei midden op het meer, om vervolgens terug te keren naar de “swim-out” voor het gebouw.

Afhankelijk van de startserie is deze afstand 250 meter of 500 meter zoals aangegeven. Voor de kidsrace wordt een kort zwemparcours van 100 meter uitgezet.

Fietsen

Het fietsparcours bestaat uit een ronde van 10km voor de 1/8e en 1/16e startseries. De deelnemers aan de 1/8e triathlon leggen deze ronde twee keer af.

Fietsparcours

De grote ronde gaat vanaf de bike-out richting Pijnacker en vervolgens linksaf door de Noordpolder. Daarna om de Dobbeplas heen en via het Virulypad weer richting Delftse Hout.

Lopen

Het loopparcours bestaat uit een ronde van 2,5km om de Grote Plas van Delftse Hout. Dit is een verkeersarm en beschut parcours doordat voornamelijk onder de bomen gelopen wordt. Vanaf dit parcours heeft de deelnemer een mooi uitzicht over het meer.

Loopparcours

Bij het Parc Fermé is een waterpost waar de lopers langskomen bij de eerste doorkomst.

Kids parcours

Voor de 8 – 11 jarigen is een ander parcours samengesteld in verband met de kortere afstanden.

Zwemmen

Er wordt gezwommen in de Delftse Hout. Over een rechte lijn van 100 meter zwemmen de kinderen langs het schiereiland.

Fietsen

Het fietsparcours bestaat uit een korte ronde voor de Unicef Kidsrace. Dit parcours is 2,5 kilometer en wordt 2 keer afgelegd.

Lopen

Er wordt gelopen op het pad naast het Bospad en terug over het Strandpad. Dit is een parcours van 1,25 kilometer en wordt 1 keer afgelegd. Er wordt dan gefinished in het parc fermé.