Wil je komen kijken en aanmoedigen? Leuk! Hieronder hebben we informatie verzameld waarmee je in ieder geval je weg kunt vinden tijdens het evenement.

Delftse Hout

De Delftse Hout is een natuurgebied net buiten Delft. We moeten rekening houden met de natuur en met de andere recreanten. Hier kun je toekijken hoe de deelnemers na het zwemmen weer aan land komen en aanmoedigen bij het hardlopen.

Meer informatie over de natuur en regels die hier gelden kun je hier vinden.

Start & Finish Terrein

Het evenementen terrein met start en finish bevindt zich bij het pand van Windsurfvereninging Plané. De deelnemers zullen starten vanaf het schiereiland en ook hier finishen. Het Parc Fermé (wisselzone) is op het grasveld naast het strand. Het is niet toegestaan de wisselzone te betreden.

Het kan soms even druk zijn op een aantal plaatsen, met name rond het start & finish terrein. Volg hier de aanwijzingen van de vrijwilligers op. We willen de atleten vrij baan geven tijdens hun race!

Bereikbaarheid

Delftse Hout ligt vlak naast het centrum van Delft en is op de fiets goed bereikbaar. Vanaf Station Delft is het ongeveer 15 minuten fietsen. Houd als deelnemer rekening met de afstand tussen het Parc Fermé en het evenemententerrein en kom op tijd.

Met de auto moet je via de Tweemolentjeskade naar de Delftse Hout rijden. Je komt dan diverse parkeerplaatsen tegen, van P1 tot en met P4. Vanaf al deze parkeerplaatsen is het evenemententerrein lopend goed te bereiken.
De Noordeindseweg is na P4 grotendeels afgesloten gedurende het evenement.

Fietsen en auto’s dienen buiten het evenementen gebied te worden geparkeerd. Volg hierbij de aanwijzingen van de verkeersbegeleiders.