Wil je komen kijken en aanmoedigen? Leuk! Of er publiek bij de wedstrijd mag zijn, hangt helemaal af van de Corona-regels die tegen die tijd gelden. Wij doen ons best om deze pagina zo actueel mogelijk te houden.

Hieronder hebben we informatie verzameld waarmee je in ieder geval je weg kunt vinden tijdens het evenement.

Delftse Hout

De Delftse Hout is een natuurgebied net buiten Delft. We moeten rekening houden met de natuur en met de andere recreanten.
Meer informatie over de natuur en regels die hier gelden kun je hier vinden.

Start & Finish Terrein

Het evenementen terrein met start, finish en “parc fermé” (de wisselzone) bevindt zich bij het pand van Windsurfvereninging Plané. De deelnemers zullen starten vanaf het schiereiland en ook hier finishen.

Het kan soms even druk zijn op een aantal plaatsen, met name rond het start & finish terrein. Volg hier de aanwijzingen van de vrijwilligers op. We willen de atleten vrij baan geven tijdens hun race!

Bereikbaarheid

Delftse Hout ligt vlak naast het centrum van Delft en is op de fiets goed bereikbaar. Vanaf Station Delft is het ongeveer 15 minuten fietsen.

Met de auto moet je via de Tweemolentjeskade naar de Delftse Hout rijden. Je komt dan diverse parkeerplaatsen tegen, van P1 tot en met P4. Vanaf al deze parkeerplaatsen is het evenemententerrein lopend goed te bereiken.
De Noordeindseweg is na P4 grotendeels afgesloten gedurende het evenement.

Fietsen en auto’s dienen buiten het evenementen gebied te worden geparkeerd. Volg hierbij de aanwijzingen van de verkeersbegeleiders.