Vrijwilligers

Het organiseren van een triathlon wedstrijd kan niet zonder vrijwilligers. Het streven van onze organisatie is om de wedstrijd voor de deelnemers zo toegankelijk mogelijk te houden. Dit doel kan niet zonder hulp bereikt worden en daar hebben we jou voor nodig! Als vrijwilliger zorg je ervoor dat de deelnemers, maar ook jijzelf een onvergetelijke dag hebben. Daarnaast wordt goed voor je gezorgd, met onder meer gratis koffie en lunch, T-shirt, een bon voor een kopje koffie bij Stads Koffyhuis en een bon voor een ijsje bij de Lelie!

Op de dag zelf zijn er veel verschillende taken die inzet van vrijwilligers vragen. Hieronder staat meer informatie over met wat voor soort werkzaamheden je kunt helpen. Heb je interesse? Wat fantastisch! Schrijf je in via het vrijwilligersinschrijfformulier zodra dat mogelijk is en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Heb je nog vragen? Stuur dan een email naar vrijwilligers@triathlondelft.nl


Bij de volgende werkzaamheden zijn vrijwilligers nodig:

Opbouwen/afbouw
Vanaf zaterdagmiddag gaan we beginnen met opbouwen van het gehele parcours en de wisselzone. Zondagmiddag wordt dit weer allemaal opgeruimd. Indien je na je wedstrijd nog energie over hebt ben je natuurlijk ook welkom. We zijn met alle hulp erg blij!

Vrijwilligers bij het inschrijfbureau
Alle deelnemer moeten langs het inschrijfbureau om startnummers, badmuts en overige benodigdheden op te halen. Hier kan je dus alle deelnemers succeswensen voor ze gaan beginnen aan de wedstrijd

Vrijwilligers bij waterposten
Help de deelnemers naar de finish door ze water aan te bieden. Met name bij lekker weer is dit een zeer belangrijke taak.

Bewaken van de wisselzone
Er zijn vrijwilligers bij de wisselzone nodig om zo te zorgen dat het veilig blijft en er toezicht blijft op de fietsen.

Vrijwilligers bij de finish
Wanneer de atleten zijn gefinished verdienen ze natuurlijk wat drinken en energie om goed te kunnen herstellen. Hier kun je alle deelnemers feliciteren met het voltooien van de triathlon.

Verkeersregelaars
Het is erg belangrijk dat de race veilig verloopt en daar zijn verkeersregelaars hard voor nodig. Als verkeersregelaar zorg je ervoor dat het parcours veilig is en help je wanneer de atleten vragen hebben.

Vrijwilliger bij de DVA Kidsrace
Vind jij het leuk om deze kleine topper te helpen en aan te moedigen tijdens de wedstrijd? Dan is vrijwilliger bij de DVA Kidsrace iets voor jou!

Dus schrijf je in als vrijwilliger, zo kunnen we samen zorgen voor een prachtig sportevenement!