Informatie voor omwonenden

Op maandag 6 juni (Tweede Pinksterdag) zal in de Delftse Hout en omgeving voor de eerste keer in bijna 25 jaar een triathlon plaatsvinden. Dit betekent voor u dat de wegen rondom de Delftse Hout die dag drukker zijn dan normaal en dat bepaalde delen tijdelijk afgesloten zullen zijn in verband met de veiligheid. 

Afgesloten wegen
Het parcours bevat een fietsronde van 20 km en een kleinere ronde van 10 km voor de 1/16e triathlon. Er is een hardloopronde van 5 kilometer rondom de grote plas en door de Delftse Hout. De fietsroute loopt ten noorden van de Grote Plas en rondom Pijnacker (oa Noordeindseweg, Delftsestraatweg, Balijpad, Virulypad). Bekijk de parcoursen en afgesloten wegen hier.

Wij zullen er als organisatie alles aandoen om mogelijke overlast te voorkomen. Ook zal er voor worden gezorgd dat de horeca ondernemingen en verenigingen zoveel als mogelijk bereikbaar zullen blijven.

De Noordeindseweg is na P4 grotendeels afgesloten gedurende het evenement. Ook P5 en P6 zijn niet beschikbaar.

Tijden
Het evenement zal hoofdzakelijk in de ochtend en deels vroeg in de middag plaatsvinden. We verwachten dat het fietsparcours na 12.00 weer wordt vrijgegeven. Het loopparcours zal uiterlijk om 13.00 weer beschikbaar zijn.

Wij hopen op uw begrip en medewerking zodat we na afloop kunnen terugkijken op een geslaagde Delftse triathlon.