Wil je werken aan je looptechniek, tempohardheid, of zoek je trainingsmaatjes om je looptrainingen leuker, maar ook beter te maken? Misschien is lopen bij AV De Koplopers dan wat voor jou. We werken als vereniging niet alleen hard mee aan de organisatie van de Triathlon Delft, maar bieden natuurlijk ook looptrainingen aan.

Tijden en accommodatie

De trainingen worden gehouden op woensdag- en vrijdagavond van 19:15 uur tot uiterlijk 21:00 uur. Het maakt niet uit welke avond je wilt starten: je bent altijd welkom.
Kom gerust een paar keer proberen. Vraag in de kantine even naar een trainer en die begeleidt je naar een groep. Als uitvalsbasis voor de trainingen maken we gebruik van het clubhuis van SV Wippolder aan de Rijksstraatweg (naast Ranzijn tuin & dier) op de grens van Delft en Delfgauw (Emerald). Je kunt je daar omkleden, douchen en tevens gebruik maken van de kantine, zodat je na afloop van de training iets kunt drinken en wat kunt napraten.

Looptrainingen

De vereniging telt ruim 300 leden; deze zijn verdeeld in 8 reguliere loopgroepen van verschillende niveaus, plus een wedstrijd- en marathongroep en een baanatletiekgroep. De grootte van de groep varieert, maar ligt tussen de 15 en 25 personen. Je traint dus altijd op je eigen niveau en onder begeleiding van een deskundige en gecertificeerde trainer.
Verschillende leden zijn deelnemer van de Triathlon Delft, of andere triathlons en ultralopen. Er is echter geen specifieke triathlongroep of -voorbereiding, maar je trainer zal je helpen met je wedstrijdopbouw.

Kosten

De eerste vier keer loop je gratis mee. Een lidmaatschap kost €48,00 per halfjaar + €18,55 per jaar lidmaatschap Atletiekunie (2024).

Meer info op: Atletiek Vereniging De Koplopers